keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Novinka

5-3220-244-4010

Poťah na prevoz psa Dex, XL

s DPH

Cena 19,69 €

čistý

Cena 16,41 €

Farba: Čierna

Vypredané
Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • veľmi jednoduchá montáž
  • kolekcia Dex

Ochranný poťah na prevoz psa v batožinovom priestore automobilu typu kombi, SUV alebo hatchback. Psovi prevážanému v batožinovom priestore zaisťuje pohodlný priestor vďaka mäkkej, protišmykovej základni a bočným vypchávkam z materiálov bez zápachu a šetrných ku koži. Efektívne chráni batožinový priestor auta pred všetkými nečistotami, ktoré môžu vzniknúť počas prevážania psa, ako je blato, srsť, voda alebo dokonca zvratky alebo stolica. Vysunutá zadná časť poťahu chráni zadný nárazník auta pred poškriabaním počas naskakovania psa do batožinového priestoru. Poťah sa počas naskakovania a prevážania psa neposúva. Vysoké bočné strany poťahu tvoria v batožinovom priestore „žľab“ chrániaci pred vysypaním sa nečistôt z poťahu dovnútra batožinového priestoru. Nepremokavé dno poťahu je pre pohodlie a bezpečnosť psa zospodu potiahnuté hrubou penou (hubkou). Poťah je kompletne zhotovený z bezpečných materiálov vyrobených v Európskej únii.

Značkový výrobok firmy Kegel-Błażusiak - jedného z popredných poľských výrobcov v odvetví autopoťahov a pracovných odevov a obuvi. Vďaka dlhoročným skúsenostiam, profesionalite a najväčšej starostlivosti o každý, aj ten najmenší detail, môžeme pokojne povedať, že výrobky tejto značky sú najlepšie v Poľsku. Na výrobu boli použité najkvalitnejšie suroviny a ich výroba prebehla dodržaním všetkých kvalitatívnych štandardov Európskej únie.

Materiál:
-dno poťahu: syntetická koža PVC + polyester (PE) + pena PUR
-boky poťahu: polypropylén (PP)

Výhody produktu:
-Komfort používania
-Bezpečie a pohodlie
-Ochrana čalúnenia-
-Ochrana zadnej časti vozidla (nárazníka)
-Ľahká a rýchla montáž
-Veľmi ľahká údržba / čistenie

Reklamácia na právne chyby je možná po dobu 2 rokov odo dňa predaja.

dno poťahu: syntetická koža PVC + polyester (PE) + pena PUR

boky poťahu: polypropylén (PP)

1 závesné lôžko na pohodlné prevážanie psa

Demontujte roletu alebo plató batožinového priestoru. Poťah rozložte na podlahe batožinového priestoru auta tak, aby zadná časť poťahu zakrývala nárazník. S pomocou montážnych pások všitých do poťahu upevnite prednú časť poťahu k opierkam hlavy zadného sedadla. Po vstúpení psa na poťah zaviňte zadnú časť pod poťah tak, aby bolo možné zavrieť veko batožinového priestoru.

5-3220-244-4010