• Outlet

7-2316-211-1081

Sandále Bari S1 SRC

Značka: KEGEL BŁAŻUSIAK | Kolekcie: OUTLET Pozri iné produkty

s DPH

Cena 34,69 €

čistý

Cena 28,20 €

Farba: Biela

  • určenie – work, gastro
  • outlet - posledné kusy
  • spĺňajúci požiadavky HACCP
  • kovová ochranná špička
  • bez vložky (žiadna ochrana pred prepichnutím chodidla)
  • jednovrstvová podrážka PU
  • absorbujú energiu v pätnej časti, antielektrostatické, odolné proti oderu, olejuvzdorné, protišmykové
  • odnímateľný remienok
  • S1, SRC
  • celé zvršky zhotovené z mikrovlákna
Zobraziť všetky

OUTLET

PRODUKTY NEPODLIEHAJÚ:

  • Výmena za nové alebo iné veľkosti;
  • Výrobky sa nebudú dopĺňať;
  • nebudú sa vyrábať nanovo;

Bezpečnostná obuv spĺňajúca normu EN ISO 20345.

Možnosť odopnutia alebo presunutia pásiku päty na získanie papuče.

S kovovým tužinkou chrániacou pred nárazom s energiou do / 200 J /

Vyberateľná profilovaná stielka s vysokou hygroskopickosťou.

Veľmi dobré hygienické vlastnosti.

ZVRŠOK: celý vyrobený z mikrovlákna, perforovaný, ľahko sa čistí.

PODŠÍVKA: priedušný materiál, odolný proti odreniu.

PODRÁŽKA: jednovrstvová PU: olejuvzdorná, protišmyková, antielektrostatická, odolná proti odreniu, s absorpciou energie v pätnej časti.

Tabuľka štandardov

EN ISO 20345: Bezpečnostná obuv (S – ”safety”) – disponuje ochrannými vlastnosťami vrátane ochrany prstov chodidla s pomocou vystužených špičiek, ktorých odolnosť je testovaná pri energii nárazu 200 J

Kategória S1: spĺňa kritéria:
vystužená špička, odolnosť podrážky proti pohonným hmotám, spevnená päta, antistatické vlastnosti, absorpcia energie v pätnej časti, protišmykové vlastnosti

SRC: Odolnosť proti pošmyknutiu na keramickom a oceľovom povrchu

VYHLÁSENIE O ZHODE EÚ A NÁVOD NA POUŽITIE:
Otvoriť Vyhlásenie O Zhode Eú a Návod Na Použitie

Správna starostlivosť a údržba obuvi podľa návodu na použitie zaisťuje bezpečie, komfort a dlhý čas používania.

FOOD SAFETY: výrobky môžu prísť do kontaktu s výrobným procesom potravinárskych produktov.

HACCP: výrobok spĺňajúci všetky požiadavky systému HACCP. 

7-2316-211-1081
23 položky

Špecifické referencie

ean13
5904898290367