keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-1270-219-4010

Poťah na opierku hlavy POSEIDON black – 2 kusy

s DPH

Cena 4,56 €

čistý

Cena 3,80 €

  • Využitie: Predné sedadlá

Farba: Čierna

Úroveň prispôsobenia sedadla:

prispôsobené poťahy
Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • prispôsobené poťahy
  • materiál je 100 % polyester, PUR pena
  • záruka 25 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Poseidon
Zobraziť všetky

Poťahy POSEIDON black na opierky hlavy doplňujú poťahy POSEIDON black front.

Očakávate čo najlepšie PRISPÔSOBENIE poťahov svojmu automobilu? Vyberte ODPORÚČANÝ KOMPLET poťahov. Vyberte si poťahy POSEIDON BLACK spoločne s POŤAHMI NA OPIERKY HLAVY POSEIDON. Poťahy POSEIDON BLACK ako jediné umožňujú dokúpenie poťahov na opierky hlavy do vášho auta v správnej veľkosti. Poskytovaná záruka až 25 mesiacov vám dá istotu, že si kupujete výrobok najvyššej kvality.

Bohužiaľ všetky poťahy na predné sedadlá, ktoré máme v ponuke, majú ako súčasť kompletu poťahy na opierky hlavy, ktoré sa do vášho auta nebudú hodiť. Bude nutné ich vymeniť za iné – väčšie než tie štandardné. Rozhodli sme sa vyjsť vám v ústrety a skonštruovali sme nové poťahy správnej veľkosti – z látky, vytvárajúcej ideálny komplet s poťahmi POSEIDON BLACK front. Je však nutné zakúpiť ich samostatne.

Poťahy majú čiernu farbu, sú ušité zo žakárovej látky. Tvoria ideálny komplet s poťahmi POSEIDON black, ale pokiaľ vám nezáleží na ideálnom spojení materiálov, len na farebnom zladení, môžete vytvoriť súpravu spoločne s inými poťahmi z kategórie PRISPÔSOBENÉ alebo dokonca UNIVERZÁLNE.

Autopoťahy vyrobené z nesmierne pevnej, stálej, nehorľavej žakárovej látky vysokej kvality. Poťahy sa ľahko čistia, pretože ich možno prať v súlade s informáciou na štítku – na 40°. Poťahy veľmi dobre chránia originálne čalúnenie pred nečistotami všetkého druhu a pred väčšinou poškodení, pretože materiál prevedenia je nesmierne pevný a odolný voči predratiu a roztrhnutiu. Elegantná, klasická farebnosť vyzerá veľmi dobre vo vnútri každého vozidla. Pokiaľ chcete osviežiť interiér svojho auta, pokiaľ mu chcete dodať šik vzhľad a eleganciu – narazili ste na správny výrobok.

100 % polyester

PUR pena

Poťah na opierku hlavy - 2ks.

5-1270-219-4010
50 položky

Špecifické referencie

ean13
5904898508660