keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • AKCIA

5-4206-248-3020

Ochranná plachta na snežný skúter, XL + taška

s DPH

Cena 40,90 €

Základná cena

55,00 €

čistý

Cena 34,08 €

Základná cena

45,83 €

Najnižšia cena do 30 dní pred zľavou: 55,00 € -14,10 €

Farba: Popolavá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je Polypropylén + polyetylén (PP + PE)
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Mobile Garage
Zobraziť všetky

Ochranná plachta na snežný skúter s taškou na ukladanie plachty

Nepremokavá plachta na ochranu snežného skútra parkovaného vonku pred nepriaznivým vplyvom prostredia. Vhodná tiež na použitie vo vnútri miestností. Chráni pred dažďom, snehom, námrazou a slnečnými lúčmi (škodlivé UV) a nečistotami, ako sú prach, vtáčie exkrementy a šťavy zo stromov. Nepremokavá a „priedušná“ membránová plachta odvádzajúca vlhkosť von spod plachty. Odolná voči atmosférickým podmienkam.

Vysoko kvalitné poťahy na auto MOBILE GARAGE- vodeodolné a paropriepustné. Vyrobené z trojvrstvovej, nepremokavej, paropriepustnej membrány a neľahko premoknuteľných, vysoko paropriepustných materiálov si zachovávajú takmer úplnú tesnosť, a zároveň odvádzajú vlhkosť hromadiacu sa pod plachtou. Chránia celé auto spoločne s jeho dolnou časťou pred škodlivým vplyvom prostredia. Sú odolné voči pôsobeniu UV žiarenia. Pripevňujú sa pomocou sťahovača s lankom okolo celého vozidla, správne zaviazané zaisťujú bezpečnosť dokonca aj počas nárazového vetra. Vďaka širokému spektru tvarov a veľkostí sú plachty dobre prispôsobené rôznym autám. Poskytovaná záruka až 30 mesiacov vám dá istotu, že si kupujete výrobok najvyššej kvality.

Warstwy Plandeki

Zloženie plachty: 100 % polypropylén (PP) + 100 % polyetylén (PE)

Zloženie tašky: 100 % polypropylén (PP)

Je vyrobená z nesmierne stáleho a pevného materiálu vysokej kvality, ktorý sa vyznačuje mnohými výnimočnými vlastnosťami. Horný pás materiálu tiahnuci sa cez masku, strechu a batožinový priestor je vyrobený z trojvrstvovej, vodeodolnej, paropriepustnej MEMBRÁNY a boky z neľahko premoknuteľného, vysoko paropriepustného materiálu SPUNBOND. Špeciálne vlastnosti materiálu a vhodná konštrukcia plachty zaisťujú správny obeh vzduch vo vnútri plachty. Každá známka vlhkosti, ktorá sa hromadí pod plachtou, sa rýchlo odparí, čo umožňuje zamedziť hrdzaveniu auta. Z vnútornej strany plachty je materiál úplne hladký, bezpečný pre vozidlo, pretože nespôsobuje jeho poškrabanie ani odrenie laku a to dokonca ani pri silných nárazoch vetra. Plachta má popolavú farbu, ktorá je nesmierne praktická a zároveň skvele vyzerá. Stredom plachty prebieha nápis s názvom a logom firmy a s názvom materiálu, z ktorého bola vyrobená - to vám poskytuje záruku originality a vysokej kvality produktu. Produkt sa veľmi ľahko a rýchlo inštaluje. Plachta zakrýva celý povrch auta spolu s dolnými časťami, ľahko presahuje cez spodnú časť a vďaka sťahovaču s lankom okolo celého vozidla sa pevne prichytí k autu, čo zabraňuje posúvaniu plachty. Iba správne zaviazanie zaručuje odolnosť viazania. Po zložení plachta nezaberie príliš miesta, vďaka tomu ju môžete voziť so sebou.

Výhody produktu:

-vodeodolný a paropriepustný materiál odvádzajúci spod plachty vodnú paru;

-odolný voči UV slnečnému žiareniu;

-ochrana vozidla po celý rok pred: (zima) snehom, námrazou; (jeseň) pred dažďom, vetrom, listami a šťavami zo stromov; (leto) UV žiarením, vtáčími exkrementami; (jar) peľom kvetov, šťavami zo stromov;

-ochrana pred jamkovou koróziou, blednutím a zmatnením laku a chromovaných prvkov;

-viacsezónny produkt - prispôsobený tak pre nárazové, ako aj na dlhodobé používanie;

-vďaka pripevneniu s pomocou sťahovača s lankom sa silne drží vozidla;

-zakrýva celé vozidlo, ľahko presahuje pod jeho spodnú časť;

-široké spektrum tvarov a veľkostí plachiet zaisťuje dobré prispôsobenie rôznym autám;

-na výrobok sa vzťahuje nová, predĺžená záručná doba 30 mesiacov;

Kvalita a dlhá životnosť potvrdené testy

O dlhej životnosti krycích plachiet rozhoduje ich odolnosť proti slnečnému žiareniu (UV), vysokým teplotám, dažďu, mrazu, snehu a nečistotám prírodného pôvodu. Naši špecialisti vyvinuli efektívne metódy testovania odolnosti materiálov proti vonkajším podmienkam na základe vlastných dlhoročných testov v prirodzenom prostredí a skúšobnej normy PN-EN ISO 4892-3. V komore na umelé starnutie Atlas UVtest z USA je dôkladne testovaná každá dodávka materiálov, z ktorých sa vyrábajú krycie plachty Kegel-Błażusiak. Vďaka kontrole kvality materiálov a dlhodobých testov v životnom prostredí zaručujeme svojim zákazníkom niekoľkoročnú životnosť našich krycích plachiet dokonca i pri intenzívnom používaní.

Funkčnosť a bezpečnosť potvrdené testy

Dobré krycie plachty by mali nielen chrániť auto pred atmosférickými zrážkami, znečistením a slnečnými lúčmi, ale tiež by mali byť bezpečné. Práve také sú naše krycie plachty Tannenberg. Naši špecialisti robia dlhoročné testy našich krycích plachiet. Testuje sa účinnosť ochrany vozidiel krycou plachtou pred atmosférickými podmienkami a vodoodolnosť, odvádzanie vodnej pary spod plachty, bezpečnosť plachty pre lak vozidla a účinnosť pripevnenia plachty na vozidle za bežných a extrémnych poveternostných podmienok. Len výrobky, ktorých dlhodobé testy skončili pozitívne, sú potom vyrábané našou firmou Kegel-Błażusiak.



Fotografia so strojom Fotografia so strojom 2 Fotografia so strojom 3 Fotografia so strojom 4Fotografia so strojom 5




Zloženie plachty: 100 % polypropylén (PP) + 100 % polyetylén (PE)

Zloženie tašky: 100 % polypropylén (PP)

1 plachta na snežný skúter + taška

Plachtu nasaďte na čistý a suchý snežný skúter stranou s potlačou von. Na uľahčenie správneho nasadenia plachty na snežný skúter je do plachty všitá ceduľka FRONT vpredu plachty a REAR vzadu na plachte (označenie sa kryje s prednou a zadnou časťou vozidla). Prekrížte lanká sťahovacieho lemu a vytvorte prvé prepletenie uzla, následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne so zadným okrajom vozidla (viď obrázok 2 na vonkajšom štítku plachty). Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Do spodného okraja plachty sú všité upevňovacie pásy, ktoré je všetky potrebné prevliecť pod snežným skútrom a následne zopnúť pásy upevňovacími sponami a utiahnuť.

Taška, do ktorej je plachta zabalená, slúži na uchovávanie plachty behom prestávok v používaní. Taška je paropriepustná, avšak zložená plachta nemôže uschnúť, preto sa odporúča skladovať suchú plachtu.

5-4206-248-3020
74 položky