keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • AKCIA

5-4998-248-3020

Ochranná plachta na minibager + taška

s DPH

Cena 43,19 €

Základná cena

57,29 €

čistý

Cena 35,99 €

Základná cena

47,74 €

Najnižšia cena do 30 dní pred zľavou: 57,29 € -14,10 €

Farba: Popolavá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je 100% Polypropylén
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Mobile Garage
Zobraziť všetky

Vodoodolná plachta na minibager odvádzajúca vlhkosť spod plachty. Vhodná tiež na minibagre s otvorenou kabínou. Na ochranu minibagra po celý rok pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Vďaka špeciálnej konštrukcii a prevedeniu z viacvrstvovej, nepremokavej, paropriepustnej membrány za dažďa zachováva tesnosť a zároveň pri kladnej teplote okolia odvádza von vlhkosť zhromažďujúcu sa pod plachtou. Plachta chráni pred jamkami korózie, blednutím a zmatňovaním laku a chrómovaných dielov. Obmedzuje koróziu. Chráni ovládacie prístroje a sedadlo minibagra pred negatívnymi vplyvmi prostredia. Kryje pred dažďom (tiež kyslým), slnkom (UV žiarením), prachom, vtačími exkrementmi, lístím a šťavami zo stromov, snehom a námrazou. Plachta je pevne pripevnená s pomocou tradičného sťahovacieho lemu s lankom okolo celého minibagra a je vyrobená zo silného a z vnútornej strany hladkého materiálu, vďaka tomu môže byť bezpečne používaná dokonca aj počas silného vetra.

Montážny návod: Plachtu nasaďte na čistý minibager stranou plachty s potlačou von. Prekrížte lanká sťahovacieho lemu a silne ich zatiahnite, sily smerujte paralelne k zadnej hrane minibagra (viď obrázok 2). Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Z vnútornej strany znečistenú plachtu nepoužívajte. Nenasadzujte plachtu na znečistený minibager. Plachta určená na použitie len na zaparkovanom minibagre – nemôže byť používaná počas prevážania minibagra, napr. na prívese. Plachta nezabraňuje zviditeľneniu skrytých chýb laku alebo následkov jeho poškodenia.

Zloženie materiálu: 100% PP

Záruka 30 mesiacov.

100% PP

1 plachta na minibager + taška

Plachtu nasaďte na čistý minibager stranou plachty s potlačou von. Prekrížte lanká sťahovacieho lemu a silne ich zatiahnite, sily smerujte paralelne k zadnej hrane minibagra (viď obrázok 2). Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Z vnútornej strany znečistenú plachtu nepoužívajte. Nenasadzujte plachtu na znečistený minibager. Plachta určená na použitie len na zaparkovanom minibagre – nemôže byť používaná počas prevážania minibagra, napr. na prívese. Plachta nezabraňuje zviditeľneniu skrytých chýb laku alebo následkov jeho poškodenia.

5-4998-248-3020
40 položky