keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Novinka

5-4910-241-2099

Ochranný kryt na kosačku na trávu

s DPH

Cena 13,73 €

čistý

Cena 11,44 €

Farba: Hnedá

Vypredané
Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je Polypropylén + polyetylén (PP + PE)
  • záruka 25 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Basic Line
Zobraziť všetky

Ochranný kryt na kosačku na trávu 

Celoročný ochranný kryt na ochranu kosačky so spaľovacím motorom, ktorá je uložená vonku, pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Vďaka špeciálnej konštrukcii tohto krytu, voda pri daždi steká po tomto kryte bez toho, aby prenikla pod kryt. Chráni kosačku pred dažďom, snehom, mrazom a slnečným žiarením (škodlivým UV žiarením), ako aj pred nečistotami, ako je prach, vtáčí trus a miazga stromov. Znižuje riziko korózie a rýchlosť starnutia plastových častí, chráni pred vyblednutím a zmatnením laku a chrómových častí. Poťah je plne odolný voči všetkým nepriaznivým vplyvom počasia. 

Pripevňuje sa pomocou elastického sťahovacieho pásu, vďaka čomu sa ľahko nasadzuje a sťahuje. Dodatočné upevnenia zabraňujú strhnutiu krytu vetrom. Vhodný je aj na použitie v interiéri.

Warstwy Plandeki

Materiál:

-polyetánová vrstva

-dvojvrstvový SPUNBOND

Výhody produktu:

-vodeodolný a paropriepustný materiál odvádzajúci spod plachty vodnú paru;

-odolný voči UV slnečnému žiareniu;

-ochrana vozidla po celý rok pred: (zima) snehom, námrazou; (jeseň) pred dažďom, vetrom, listami a šťavami zo stromov; (leto) UV žiarením, vtáčími exkrementami; (jar) peľom kvetov, šťavami zo stromov;

-viacsezónny produkt - prispôsobený tak pre nárazové, ako aj na dlhodobé používanie;

-široké spektrum tvarov a veľkostí plachiet;

-na výrobok sa vzťahuje nová, predĺžená záručná doba 25 mesiacov;

Kvalita a dlhá životnosť potvrdené testy

O dlhej životnosti krycích plachiet rozhoduje ich odolnosť proti slnečnému žiareniu (UV), vysokým teplotám, dažďu, mrazu, snehu a nečistotám prírodného pôvodu. Naši špecialisti vyvinuli efektívne metódy testovania odolnosti materiálov proti vonkajším podmienkam na základe vlastných dlhoročných testov v prirodzenom prostredí a skúšobnej normy PN-EN ISO 4892-3. V komore na umelé starnutie Atlas UVtest z USA je dôkladne testovaná každá dodávka materiálov, z ktorých sa vyrábajú krycie plachty Kegel-Błażusiak. Vďaka kontrole kvality materiálov a dlhodobých testov v životnom prostredí zaručujeme svojim zákazníkom niekoľkoročnú životnosť našich krycích plachiet dokonca i pri intenzívnom používaní.

Funkčnosť a bezpečnosť potvrdené testy

Dobré krycie plachty by mali nielen chrániť auto pred atmosférickými zrážkami, znečistením a slnečnými lúčmi, ale tiež by mali byť bezpečné. Práve také sú naše krycie plachty Tannenberg. Naši špecialisti robia dlhoročné testy našich krycích plachiet. Testuje sa účinnosť ochrany vozidiel krycou plachtou pred atmosférickými podmienkami a vodoodolnosť, odvádzanie vodnej pary spod plachty, bezpečnosť plachty pre lak vozidla a účinnosť pripevnenia plachty na vozidle za bežných a extrémnych poveternostných podmienok. Len výrobky, ktorých dlhodobé testy skončili pozitívne, sú potom vyrábané našou firmou Kegel-Błażusiak.



Fotografia so strojom Fotografia so strojom 2 Fotografia so strojom 3 Fotografia so strojom 4Fotografia so strojom 5




Polypropylén + polyetylén (PP + PE)

1 ochranný kryt na kosačku na trávu 

Kryt umiestnite stranou s lemom smerom von na čistú a suchú kosačku, následne ho pripevnite na predné kolesá pomocou pásikov na suchý zips všitých do spodnej vnútornej strany krytu. Nepoužívajte kryt pri preprave kosačky na odkrytých vonkajších prepravných miestach vozidla.

5-4910-241-2099