keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • AKCIA
  • Novinka

5-4990-248-3020

Ochranná plachta na pevný damper + taška

s DPH

Cena 29,55 €

Základná cena

38,95 €

čistý

Cena 24,63 €

Základná cena

32,46 €

Najnižšia cena do 30 dní pred zľavou: 38,95 € -9,40 €

Farba: Popolavá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je Polypropylén + polyetylén (PP + PE)
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • kolekcia Mobile Garage

Nepremokavá membránová plachta na ochranu pevného dampera parkovaného vonku pred nepriaznivým vplyvom prostredia. Vhodná tiež na použitie vo vnútri miestností. Chráni ovládacie prvky a sedadlo vozidla pred dažďom, snehom, námrazou a slnečnými lúčmi (škodlivé UV) a nečistotami, ako sú prach, vtáčie exkrementy a šťavy zo stromov. Nepremokavá a „priedušná“ membránová plachta odvádzajúca vlhkosť von spod plachty. Odolná voči atmosférickým podmienkam. Pred použitím plachty sa zoznámte s návodom umiestneným vo vnútri balenia.

Montážny návod: Plachtu nasaďte stranou s potlačou smerom von na čistý a suchý pevný damper, nezakrývajte nákladovú časť. Pre uľahčenie správneho nasadenia plachty na pevnom damperi je do plachty všitá nášivka FRONT vpredu na plachte a REAR vzadu na plachte (označenie sa kryje s prednou a zadnou časťou pevného dampera). Do spodného okraja plachty sú všité upevňovacie popruhy, ktoré sa všetky musia prevliecť pod pevným damperom cez pre každý z popruhov najbližší konštrukčný prvok pevného dampera, a následne zapnúť sponami a zatiahnuť. Následne prekrížte lanká sťahovacieho lemu a vytvorte prvé prepletenie uzla, následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne so zadným okrajom pevného dampera (viď obrázok 2 na štítku plachty). Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania.

Zloženie materiálu: 100% PP

Záruka 30 mesiacov.

100% PP + 100% PE

1 plachta na pevný damper + taška

Plachtu nasaďte stranou s potlačou smerom von na čistý a suchý pevný damper, nezakrývajte nákladovú časť. Pre uľahčenie správneho nasadenia plachty na pevnom damperi je do plachty všitá nášivka FRONT vpredu na plachte a REAR vzadu na plachte (označenie sa kryje s prednou a zadnou časťou pevného dampera). Do spodného okraja plachty sú všité upevňovacie popruhy, ktoré sa všetky musia prevliecť pod pevným damperom cez pre každý z popruhov najbližší konštrukčný prvok pevného dampera, a následne zapnúť sponami a zatiahnuť. Následne prekrížte lanká sťahovacieho lemu a vytvorte prvé prepletenie uzla, následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne so zadným okrajom pevného dampera (viď obrázok 2 na štítku plachty). Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania.

5-4990-248-3020
62 položky