keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4997-248-3020

Ochranná plachta na vysokozdvižný vozík s taškou na uloženie plachty

s DPH

Cena 91,68 €

čistý

Cena 76,40 €

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je 100% Polypropylén
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Mobile Garage
Zobraziť všetky

Nepremokavá plachta na ochranu vysokozdvižného vozíka uchovávaného vonku pred nepriaznivým vplyvom prostredia. Hodí sa tiež na používanie vnútri miestností. Chráni pred dažďom, snehom, námrazou a slnečným žiarením (škodlivým UV) a nečistotami, ako je prach, vtáčie exkrementy a šťavy zo stromov. Nepremokavá a „priedušná“ membránová plachta odvádzajúca vlhkosť von spod plachty. Odolná voči atmosférickým podmienkam.

Pred použitím plachty sa zoznámte s návodom umiestneným vnútri tašky s plachtou.

Montážny návod: Plachtu nasaďte na čisté a suché vozidlo stranou s potlačou von. Pre zjednodušenie správneho umiestenia plachty na vozidle je do plachty všitá nášivka FRONT vpredu plachty a REAR vzadu na plachte (označenia korešpondujú s prednou a zadnou časťou vozidla). Prekrížte sťahovacie lanká a vytvorte prvé očko uzla, následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne k spodnej hrane vozidla (pozri obrázok 2 na vonkajšom štítku plachty). Zaviažte sťahovacie lanká a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Ak sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte spôsob zaväzovania. Doplňujúce lanká pretiahnite slučkou všitou do spodnej hrany plachty vedľa kolesa vozidla a pripevnite nimi plachtu ku kolesám alebo pásom vozidla.

Taška, do ktorej je plachta zabalená, slúži na uchovávanie plachty behom prestávok v používaní. Taška je paropriepustná, avšak zložená plachta nemôže uschnúť, preto sa odporúča skladovať suchú plachtu.

Zloženie materiálu: 100% PP

Záruka 30 mesiacov.

100 % Polypropylén

1 plachta na vysokozdvižný vozík s taškou na uloženie plachty

Plachtu nasaďte na čisté a suché vozidlo stranou s potlačou von. Pre zjednodušenie správneho umiestenia plachty na vozidle je do plachty všitá nášivka FRONT vpredu plachty a REAR vzadu na plachte (označenia korešpondujú s prednou a zadnou časťou vozidla). Prekrížte sťahovacie lanká a vytvorte prvé očko uzla, následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne k spodnej hrane vozidla (pozri obrázok 2 na vonkajšom štítku plachty). Zaviažte sťahovacie lanká a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Ak sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte spôsob zaväzovania. Doplňujúce lanká pretiahnite slučkou všitou do spodnej hrany plachty vedľa kolesa vozidla a pripevnite nimi plachtu ku kolesám alebo pásom vozidla.

5-4997-248-3020
96 položky