keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • AKCIA

5-4010-249-4030

Plachta na obytný príves N126, d. 280-310 cm + taška

s DPH

Cena 84,06 €

Základná cena

114,61 €

čistý

Cena 70,05 €

Základná cena

95,51 €

Najnižšia cena do 30 dní pred zľavou: 114,61 € -30,55 €

Farba: Tmavomodrá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je Polypropylén + polyetylén (PP + PE)
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Perfect Garage
Zobraziť všetky

Vodoodolná a paropriepustná ochranná plachta na obytný príves Perfect Garage.

Ušitá z nepremokavej paropriepustnej membrány a neľahko premokavých, veľmi dobre paru prepúšťajúcich látok zaisťuje správny obeh vzduchu vo vnútri plachty. Uchováva si takmer úplnú tesnosť, zároveň zabraňuje hromadeniu vlhkosti vo vnútri plachty. Je dobre prispôsobená. Vďaka svojej konštrukcii a zvláštnym vlastnostiam efektívne chráni celý príves (spoločne s dolnými časťami) pred nepriaznivým vplyvom prostredia. Je odolná voči pôsobeniu UV žiarenia. Chráni pred dažďom, snehom, námrazou, vetrom, peľom rastlín, listami, šťavami zo stromov, vtáčími exkrementami. Zabraňuje blednutiu, zmatneniu laku a chrómovaných dielov. Chráni pred väčšinou poškrabaní. Obmedzuje koróziu. Vďaka silnému pripevneniu s pomocou na spony zapínaných pásov zaručuje bezpečnosť dokonca aj v prípade silných nárazov vetra. Veľmi ľahko sa nasadzuje a skladá a po zložení nezaberie príliš miesta. Z vnútornej strany plachty je materiál hladký, bezpečný pre karosériu a iné časti vozidla – nespôsobuje poškrabanie. Je vyrobená v tmavo popolavej farbe – tlmenej a praktickej, s tmavomodrými detailmi. Mobile Garage je viacsezónny výrobok, ktorý vám bude slúžiť mnoho rokov. Poskytovaná záruka až 30 mesiacov vám dá istotu, že si kupujete výrobok najvyššej kvality.

Značkový výrobok firmy Kegel-Błażusiak – jedného z popredných poľských výrobcov v odvetví autopoťahov a pracovných odevov a oblečenia. Vďaka dlhoročným skúsenostiam, profesionalite a najvyššej starostlivosti o každý, aj ten najmenší detail, môžeme pokojne povedať, že výrobky tejto značky sú najlepšie v Poľsku. Na výrobu boli použité suroviny najvyššej kvality a ich výroba prebehla dodržaním všetkých kvalitatívnych štandardov Európskej únie.

Materiál:

100 % polypropylén (PP) + 100 % polyetylén (PE) + 100 % polyester (PES)

4-vrstvový materiál:

- 2-vrstvový SPUNBOND

- polyetylénová vrstva na vonkajšej strane

- nadýchaná podšívka "cotton touch"

Zloženie materiálu tašky :

100 % polypropylén (PP)

Rozmery:

Dĺžka: 280-310 cm

Výška: 170-185 cm

Šírka: 192 cm

Montážne pokyny: Plachtu nasaďte na čistý a suchý príves bielou stranou plachty dovnútra (potlačou von). Na nasadenie plachty bez rebríka sú potrebné dve osoby vybavené dvomi silnými tyčami (tyče nie sú k plachte priložené) s dĺžkou okolo 1,5 metra alebo viac, v závislosti na výške prívesu. Najskôr za prívesom rozložte veľký kus čistého textilu alebo fóliu, aby ste ochránili plachtu pred znečistením. Na textil alebo fóliu za prívesom položte plachtu, orientujte ju rovnako ako príves. Následne zatiahnite a zaviažte lanká spodného sťahovacieho lemu plachty, venujte pozornosť tomu, aby ste pred zatiahnutím prekrížili lanká sťahovacieho lemu a vytvorili prvé prepletenie uzla, a následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne s prednou hranou prívesu. Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Do spodného okraja plachty sú všité upevňovacie popruhy, ktoré sa všetky musia prevliecť pod prívesom cez pre každý z popruhov najbližší otvor v nosnej konštrukcii prívesu, a následne zapnúť sponami a zatiahnuť. Plachta je vybavená klapkou na mieste dverí prívesu. Na otvorenie klapky rozopnite bočné zipsy a uvoľnite pripevnenie zapínané na suchý zips v spodnom okraji klapky.

100 % PP

1 plachta na obytný príves + taška

Plachtu nasaďte na čistý a suchý príves bielou stranou plachty dovnútra (potlačou von). Na nasadenie plachty bez rebríka sú potrebné dve osoby vybavené dvomi silnými tyčami (tyče nie sú k plachte priložené) s dĺžkou okolo 1,5 metra alebo viac, v závislosti na výške prívesu. Najskôr za prívesom rozložte veľký kus čistého textilu alebo fóliu, aby ste ochránili plachtu pred znečistením. Na textil alebo fóliu za prívesom položte plachtu, orientujte ju rovnako ako príves. Následne zatiahnite a zaviažte lanká spodného sťahovacieho lemu plachty, venujte pozornosť tomu, aby ste pred zatiahnutím prekrížili lanká sťahovacieho lemu a vytvorili prvé prepletenie uzla, a následne silne zatiahnite za lanká, silu smerujte paralelne s prednou hranou prívesu. Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Do spodného okraja plachty sú všité upevňovacie popruhy, ktoré sa všetky musia prevliecť pod prívesom cez pre každý z popruhov najbližší otvor v nosnej konštrukcii prívesu, a následne zapnúť sponami a zatiahnuť.

Prehrať video s montážnym návodom

5-4010-249-4030
49 položky