keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4009-249-4030

Ochranná plachta na spojovací kĺb obytného alebo prepravného prívesu

s DPH

Cena 10,52 €

čistý

Cena 8,77 €

Farba: Tmavomodrá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je Polypropylén (PP)
  • záruka 30 mesiacov
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Perfect Garage
Zobraziť všetky

Vodoodolná, celoročná plachta chrániaca spojovací kĺb obytného alebo prepravného prívesu pred negatívnym vplyvom vonkajších podmienok. Kryje pred dažďom (tiež kyslým), snehom, inovaťou, prachom, vtáčími exkrementmi, lístím a šťavami zo stromov a slnkom (UV žiarenie). Obmedzuje koróziu. Plachta je silne pripevnená s pomocou sťahovacieho lemu s lankom, vďaka čomu môže byť bezpečne používaná dokonca aj počas silného vetra.

Montážny návod: Plachtu nasaďte na čistý a suchý spojovací kĺb prívesu. Prekrížte lanká sťahovacieho lemu a silne ich zatiahnite, sily smerujte paralelne k prednej hrane prívesu. Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Plachta by sa nemala používať počas prevážania prívesu.

Zloženie materiálu: 100% PP

Záruka 30 mesiacov.

100 % PP

1 plachta na spojovací kĺb obytného alebo prepravného prívesu

Plachtu nasaďte na čistý a suchý spojovací kĺb prívesu. Prekrížte lanká sťahovacieho lemu a silne ich zatiahnite, sily smerujte paralelne k prednej hrane prívesu. Zaviažte lanká sťahovacieho lemu a skontrolujte, či sa uzol po zatiahnutí za sťahovací lem neuvoľňuje. Pokiaľ sa uzol uvoľní, činnosť zopakujte a zmeňte pritom spôsob viazania. Plachta by sa nemala používať počas prevážania prívesu.

Prehrať video s montážnym návodom

5-4009-249-4030
43 položky