keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4532-246-3020

Plachta na sklá a strechu automobilu d.295-320 cm WINTER OPTIMIO

s DPH

Cena 20,61 €

čistý

Cena 17,18 €

Farba: Popolavá

Rýchla doprava
Doprava
od 5,79 €
30 dní na vrátenie
  • materiál je textília SPUNBOND (100 % polyester)
  • veľmi jednoduchá montáž
  • možnosť ručného prania na 40 stupňov
  • kolekcia Optimio

Paropriepustná plachta WINTER OPTIMIO na používanie po celý rok!

Ochranné poloplachty WINTER OPTIMIO ochránia v zime strechu, sklá a zrkadlá zaparkovaného automobilu pred usadzujúcou sa námrazou a snehom. Kryje kľučky a zámky automobilu a zabraňuje ich zamrznutiu. Neprimŕza k automobilu. Chráni tiež pred šťavami zo stromov, vtačími exkrementmi a usadzujúcim sa prachom a dokonca aj pred UV žiarením. Preto ju môžeme používať v každom ročnom období. Ochranné plachty WINTER OPTIMIO sú lacnejšie, zimnejšie verzie našich osvedčených poloplachiet Solux.

Poloplachty WINTER OPTIMIO sú vyrobené z materiálu SPUNBOND, ktorý je, ako bolo predtým spomínané, paropriepustný a odráža väčšinu slnečných lúčov. Vysoko kvalitný materiál je stály a pevný. Automobil prikrytý poloplachtou WINTER OPTIMAL sa tak rýchlo neochladí, pokiaľ stojí na mraze, v lete zostane auto prikryté poloplachtou WINTER OPTIMIO vo vnútri chladné tak, akoby bolo zaparkované v tieni. Plachty majú popolavú farbu, ktorá je nesmierne praktická a zároveň skvele vyzerá. Výrobok je prispôsobený tak pre nárazové, ako aj na dlhodobé používanie. Vznikol s ohľadom na majiteľov áut, ktorí nemajú možnosť garážovania a nechávajú svoje auto dlhšie pod šírym nebom. Výrobok sa veľmi ľahko a rýchlo inštaluje. Stačí pružné slučky poťahu zakončené bezpečnými hákmi zachytiť o disky, dolnú hranu v strednej časti auta a o dolnú hranu zadného nárazníku (montážne pokyny nižšie). Poťah sa silne drží auta a nepohybuje sa dokonca ani počas úporného vetra. Po zložení nezaberie plachta príliš miesto, preto ju môžete vždy voziť so sebou.

Montážny návod: Nasaďte plachtu na čisté a suché auto. Pred nasadením plachty sa odporúča sklopiť zrkadlá a sklopiť alebo odskrutkovať anténu. Pružné slučky poťahu zakončené bezpečnými hákmi zachyťte o disky, dolnú hranu v strednej časti auta a o dolnú hranu zadného nárazníku. V prípade hliníkových diskov so silnými ramenami pretiahnete slučku s háčikom cez rameno disku a zachyťte ho o časť slučky vyššie.


Materiál:
Textília SPUNBOND (100 % polyester)

Farba:
Popolavá

Výhody produktu:

-vodeodolný a paropriepustný materiál odvádzajúci spod plachty vodnú paru;

-odolný voči UV slnečnému žiareniu;

-ochrana vozidla po celý rok pred: (zima) snehom, námrazou; (jeseň) pred dažďom, vetrom, listami a šťavami zo stromov; (leto) UV žiarením, vtáčími exkrementami; (jar) peľom kvetov, šťavami zo stromov;

-ochrana pred jamkovou koróziou, blednutím a zmatnením laku a chromovaných prvkov;

-viacsezónny produkt - prispôsobený tak pre nárazové, ako aj na dlhodobé používanie;

-vďaka pripevneniu s pomocou sťahovača s lankom sa silne drží vozidla;

-zakrýva celé vozidlo, ľahko presahuje pod jeho spodnú časť;

-široké spektrum tvarov a veľkostí plachiet zaisťuje dobré prispôsobenie rôznym autám;

-na výrobok sa vzťahuje nová, predĺžená záručná doba 30 mesiacov;

Reklamácia na právne chyby je možná po dobu 2 rokov odo dňa predaja..

Textília SPUNBOND (100 % polyester)

1 plachta na sklá a strechu automobilu

5-4532-246-3020
79 položky